Περιγραφή

Το 5ο Summer Music Performance Program θα περιλαμβάνει ανοιχτά μαθήματα (master classes) φωνητικής / μονωδίας / όπερας, φλάουτου, βιολιού, πιάνου, μουσικής σύνθεσης, μουσικής δωματίου και flute ensemble καθώς και διαλέξεις πάνω σε ειδικά μουσικολογικά θέματα. Οι σπουδαστές (ανοιχτό για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα) θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με καλλιτέχνες και προσωπικότητες διεθνούς κύρους και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις εμπλουτίζοντας την έκφραση και την ποιοτική δημιουργία.
Θα πραγματοποιηθούν: συναυλίες καθηγητών, διαλέξεις, συναυλίες σπουδαστών, συναυλία σύγχρονης μουσικής όπου θα παρουσιασθούν σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση και θα ηχογραφηθούν επιλεγμένα έργα των σπουδαστών της σύνθεσης και το πρόγραμμα θα κλείσει με την συναυλία της όπερας.

Στο δεκαήμερο αυτό οι σπουδαστές θα κάνουν ατομικά μαθήματα με τους καθηγητές, θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα ανοιχτά μαθήματα (master classes), τις διαλέξεις, τις συναυλίες των καθηγητών και θα συμμετέχουν στις συναυλίες των σπουδαστών. Όλες οι συναυλίες θα ηχογραφηθούν και οι σπουδαστές θα λάβουν τις ηχογραφήσεις των συναυλιών τους.

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα να επικοινωνήσουν για πληροφορίες με την κυρία Νεβάρτ Γαλιλαία.
Η άφιξη των ξένων σπουδαστών έχει προγραμματισθεί για την Πέμπτη 27 Ιουνίου και η αναχώρηση τους για την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 5 Ιουλίου. Όσοι σπουδαστές επιθυμούν να μείνουν σε ξενοδοχείο, να επικοινωνήσουν με την κυρία Νεβάρτ Γαλιλαία στο info@musicanatoliacollege.com και στο 6945 392 301.

Υπεύθυνοι Προγράμματος

Christos Galileas, Executive Director
Nevart - Veron Galileas, Artistic Director
Dr. Grigoris Baglavas, Program Coordinator, Assistant Dean of Academic and Student Affairs, ACT


Κόστος συμμετοχής

Ενεργός σπουδαστής: 300 Ευρώ (Λήξη προθεσμίας κατάθεσης ποσού, 20 Μαΐου 2019)
Ακροατής: 150 Ευρώ (Λήξη προθεσμίας κατάθεσης ποσού, 20 Μαΐου 2019)

Πληροφορίες Λογαριασμού Καταθέσεων για τους Έλληνες Σπουδαστές:
Ως αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το εξής:
"Summer music program_Όνομα"
ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 714 002 002 001889
IBAN code: GR31 0140 7140 7140 0200 2001 889
BIC or Routing Number: CRBAGRAAXXX
Beneficiary's Name for the Bank Account: THE TRUSTEES OF ANATOLIA COLLEGΕ